Voor uw stucwerk en schilderwerken in Assen

Heeft u klussen in Assen klaarliggen voor een ervaren schilder? Schakel Kramer Schildersbedrijf in. Kramer Schildersbedrijf staat bekend om haar hoogstaande kwaliteit. Bovendien schenken wij veel aandacht aan het contact en de persoonlijke band met de klant. Schakel ons in voor schilderwerken, stucwerk of andere soorten wandafwerking. Naast schilderwerken in Assen kunnen wij ook airless spuiten, houtrot reparatie en decoratief stucwerk verrichten. Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen, door te bellen naar 06-21888734. Dan komt onze schilder voor u naar Assen!

Diverse soorten schilderwerken

Onze schilder is in te schakelen voor diverse soorten schilderwerken. Wat mogen wij voor u betekenen? Mag ons schildersbedrijf achterstallig onderhoud wegwerken? Wilt u dat onze ervaren schilder verouderde verflagen zorgvuldig afkrabt? Mag uw muur of plafond voorzien worden van een mooie, nieuwe laag verf? Mogen wij uw schilderwerk houtrotvrij maken? Of wilt u zeker weten of de kit, stopverf of plamuur nog in goede staat is? Voor al deze zaken bent u bij Kramer Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wacht niet langer en schakel vandaag nog onze veelzijdige binnen- en buitenschilder in voor uw klus in Assen.

Behoefte aan stucwerk in Assen?

Stucwerk is de laatste jaren zeer populair geworden. Wilt u weten wat de laatste trends en mogelijkheden van deze plafond- en wandafwerking zijn? Laat ons u informeren. Wij kunnen u alvast wijzen op het feit dat stucwerk, zoals spackwerk, een snelle, duurzame en mooie manier is om een ruwe muur mee af te werken. Deze wandafwerking is bovendien verwerkbaar op praktisch elke ondergrond, voorzien van een naadloze afwerking, goed afwasbaar en leverbaar in vrijwel elke kleur. Wenst u ook een nieuwe wandafwerking? Of mogen wij beschadigingen aan uw stucwerk, zoals scheuren, repareren? Laat het onze schilder weten.

Redenen om te kiezen voor ons schildersbedrijf

Kramer Schildersbedrijf is al actief sinds 1994. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Onze schilder is in te schakelen voor binnen- en buitenschilderwerk, glaszetten, maar ook voor wandafwerking, zoals spackspuiten en glasvezel plakken. Bij ons geniet u van de voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Optimale service
  • Perfecte afwerking
  • Vakkundige werkwijze
  • Persoonlijke benadering

Schakel vandaag nog deze professionele partij in voor uw schilderwerken, stucwerk en andere wandafwerking in Assen.

Kom in contact met onze schilder in Assen

Heeft u interesse in de diensten van ons schildersbedrijf in Assen? Schakel Kramer Schildersbedrijf in door te bellen naar 06-21888734, stuur een e-mail naar info@kramerschildersbedrijf.nl of laat uw wensen achter op ons online contactformulier. Onze schilder komt graag naar Assen om uw woning of bedrijfspand te voorzien van mooie schilderwerken, vakkundig stucwerk of een andere aantrekkelijke wandafwerking.