Voor al uw stucwerk en schilderwerken in Drachten

Wilt u voor uw schilderwerken, stucwerk of andere soorten wandafwerking een ervaren schilder inschakelen in Drachten? Kies voor Kramer Schildersbedrijf. Kramer Schildersbedrijf biedt een uiterst hoogstaande kwaliteit. Naast schilderwerken in Drachten kunnen wij ook airless spuiten, houtrot reparatie en decoratief stucwerk verrichten. Daarnaast hebben wij goed contact en een persoonlijke band met de klant hoog in het vaandel staan. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen. Schakel onze schilder in door vanuit Drachten te bellen naar 06-21888734.

Allerlei soorten schilderwerken

Onze schilder kan diverse soorten schilderwerken voor u verrichten. Zo kan ons schildersbedrijf achterstallig onderhoud voor u wegwerken. Maar onze ervaren schilder draait ook zijn hand niet om, om verouderde verflagen zorgvuldig af te krabben. Uiteraard kunnen wij uw muur of plafond voorzien van een mooie, nieuwe laag verf. Maar wij zijn tevens uw partner als u uw schilderwerk houtrotvrij wilt laten maken. Of als u zeker wilt weten of de kit, stopverf of plamuur nog in goede staat is. Kortom, Kramer Schildersbedrijf is uw complete en professionele partner. Schakel deze veelzijdige binnen- en buitenschilder vandaag nog in voor uw klus in Drachten.

Opties in stucwerk in Drachten

Stucwerk is niet voor niets de laatste jaren zeer populair geworden. Deze wandafwerking is namelijk verwerkbaar op praktisch elke ondergrond, leverbaar in vrijwel elke kleur, voorzien van een naadloze afwerking en goed afwasbaar. Wij informeren u graag over de laatste trends en de nieuwste mogelijkheden van deze plafond- en wandafwerking. Stucwerk, zoals spackwerk, is hoe dan ook een snelle, duurzame en mooie manier om een ruwe muur mee af te werken. Heeft u beschadigingen aan uw wandafwerking, zoals scheuren? Of wenst u nieuw stucwerk? Onze schilder staat voor u klaar.

Voordelen van ons schildersbedrijf

Kramer Schildersbedrijf werkt al sinds 1994 in de schildersbranche. Zowel particulieren als bedrijven helpen wij aan passende oplossingen. Zo is onze schilder in te schakelen voor binnen- en buitenschilderwerk, glaszetten, maar ook voor wandafwerking, waaronder spackspuiten en glasvezel plakken. Verder geniet bij ons van de volgende voordelen:

  • Prima kwaliteit
  • Optimale service
  • Perfecte afwerking
  • Professionele aanpak
  • Persoonlijke benadering

Neem direct contact op met deze professionele partij en laat ons uw schilderwerken, stucwerk en andere wandafwerking in Drachten verzorgen.

Benader onze schilder vanuit Drachten

Bent u in Drachten overtuigd van de diensten en voordelen van ons schildersbedrijf? Schakel Kramer Schildersbedrijf in via telefoonnummer 06-21888734, via e-mailadres info@kramerschildersbedrijf.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Onze schilder helpt u in Drachten graag aan mooie schilderwerken, professioneel stucwerk of een andere aantrekkelijke wandafwerking.