De diensten van ons schildersbedrijf in Eelde

Wenst u in Eelde de hulp van een goede schilder bij de uitvoering van schilderwerken of wandafwerking zoals stucwerk? Bij Kramer Schildersbedrijf zit u goed. Naast schilderwerken in Eelde kunnen wij ook airless spuiten, houtrot reparatie en decoratief stucwerk verrichten. Al sinds 1994 helpen wij vele bedrijven en particulieren in de omgeving van Leek met diensten als binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en glaszetten. Lees verder voor meer informatie over onze werkzaamheden of plan direct een afspraak met onze schilder vanuit Eelde.

Hoe wij schilderwerken uitvoeren in Eelde

Kies voor het werk van onze schilder bij de uitvoering van allerhande schilderwerken. Wij willen als schildersbedrijf een prachtig resultaat verwezenlijken dat helemaal overeenkomt met uw wensen en eisen. Kiest u voor onze diensten op het gebied van schilderwerken? Dan komt de schilder vooraf bij u langs voor een grondige inspectie. Tijdens de inspectie wordt het bestaande schilderwerk gecontroleerd op houtrot. Tevens kijkt hij of de kit, stopverf of plamuur nog in goede staat is. Na een inventarisatie van de situatie gaat de schilder aan de slag. Met vele jaren ervaring en een grote vakkennis zorgt hij voor het gewenste resultaat in Eelde.

Kies voor prachtige wandafwerking in Eelde

Wilt u graag een mooie wandafwerking? Wij helpen u graag. Kies bijvoorbeeld voor stucwerk. Het geeft u uw muren in Eelde een prachtige uitstraling. Stucwerk is tegenwoordig zeer populair. Deze manier van wandafwerking is mooi, snel en duurzaam. Daarnaast kan stucwerk op vrijwel iedere ondergrond worden gerealiseerd. Het is zeer eenvoudig te reinigen en heeft een naadloze afwerking. Wij leveren het spuitwerk in vrijwel iedere kleur. Voor welke kleur kiest u? Geef snel uw wensen aan ons door en geniet in uw woning of pand van een prachtige wandafwerking.

De realisatie van glas op maat

U kunt ons schildersbedrijf niet alleen inschakelen voor schilderwerken en wandafwerking. Wij zetten namelijk ook glas op maat. Het zetten van enkel- of dubbelglas wordt op een vakkundige en nette manier gedaan. Ook bij de reparatie van uw glazen of kozijnen kunt u ons inschakelen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen neemt u contact op via onderstaande gegevens.

Bel of mail de schilder vanuit Eelde

Wanneer u kiest voor onze schilder geniet u van een uitstekende service en echt vakmanschap. Hij zorgt voor perfecte wanden met prachtig stucwerk. Voor een afspraak belt u naar 06-21888734 of u mailt via info@kramerschildersbedrijf.nl. Ons schildersbedrijf helpt u dan graag bij schilderwerken, glaszetten en wandafwerking in Eelde.