Het schildersbedrijf in Groningen

Zoekt u in Groningen een vakkundige schilder die u kan helpen met schilderwerken, wandafwerking of stucwerk? Dan bent u bij Kramer Schildersbedrijf aan het juiste adres. Naast schilderwerken in Groningen kunnen wij ook airless spuiten, houtrot reparatie en decoratief stucwerk verrichten. Het schildersbedrijf is in 1994 opgericht en sindsdien voeren wij diverse werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt hierbij denken aan binnen- en buitenschilderwerk, glaszetten en wandafwerking. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak of wilt u direct een afspraak maken? Lees dan verder of neem contact op met de schilder vanuit Groningen.

De uitvoering van schilderwerken in Groningen

Wenst u de hulp van een professionele schilder bij het uitvoeren van diverse schilderwerken? Bij Kramer Schildersbedrijf zit u goed. Is de uitstraling van uw huis of pand niet meer wat het geweest is? Laat dan onze schilder langskomen om alles weer op te knappen. Voordat wij bij u aan de slag gaan, bekijken we eerst wat er moet worden gedaan aan schilderwerken. Wij controleren of het schilderwerk houtrotvrij is en of de kit, stopverf of plamuur nog goed is. Na controle gaat de schilder zeer grondig en vakkundig te werk. Zo geniet u nog jaren van prachtige schilderwerken in uw woning of pand in Groningen.

Wandafwerking in Groningen

Ook wanneer u een vakkundige wandafwerking wilt, staan wij voor u klaar. Wij realiseren graag prachtig stucwerk bij u in Groningen. De laatste jaren is stucwerk enorm in populariteit gestegen. Deze manier van wandafwerking is een mooie, snelle en duurzame manier om een ruwe muur af te werken. Stucwerk kan worden uitgevoerd op vrijwel elke ondergrond. Het zorgt voor een naadloze afwerking die zeer goed afwasbaar is. Wat zijn uw wensen op het gebied van wandafwerking? Het spack spuitwerk is vrijwel in elke gewenste kleur leverbaar. Geef daarom snel uw wensen aan ons door en wij gaan graag bij u aan de slag.

Vakkundig glaszetten

Naast schilderwerken en wandafwerking, kunt u het schildersbedrijf ook inschakelen bij het zetten van zowel enkel als dubbelglas. Het glas wordt perfect op maat gemaakt en zeer efficiënt en vakkundig gezet. Tevens kunt u ons inzetten wanneer uw glazen of kozijnen moeten worden gerepareerd. Neem snel contact met ons op en ontvang meer informatie over de prijzen.

Maak een afspraak met de schilder vanuit Groningen

Wilt u ook genieten van een geweldige service van onze vakkundige schilder? Of heeft u behoefte aan net stucwerk? Maak snel een afspraak via 06-21888734 of mail naar info@kramerschildersbedrijf.nl. Ons schildersbedrijf helpt u graag met schilderwerken, glaszetten en wandafwerking in Groningen.