Benader ons schildersbedrijf vanuit Leek

Heeft u in Leek behoefte aan een goede schilder die u helpt bij schilderwerken of wandafwerking zoals stucwerk? Schakel dan Kramer Schildersbedrijf in. Wij helpen al sinds 1994 vele bedrijven en particulieren bij verschillende werkzaamheden zoals binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en glaszetten. Wenst u meer te weten te komen over onze werkzaamheden? Of wilt u direct een afspraak maken? Benader dan onze schilder vanuit Leek door te bellen.

Het uitvoeren van schilderwerken in Leek

Bij de uitvoering van allerhande schilderwerken wil onze schilder u graag helpen. Wij zorgen als schildersbedrijf voor een prachtig resultaat dat helemaal overeenkomt met uw wensen en eisen. Om schilderwerken op maat te kunnen verwezenlijken, komt de schilder vooraf bij u langs om een grondige inspectie uit te voeren. Wij controleren het bestaande schilderwerk op houtrot en kijken of de kit, stopverf of plamuur nog in juiste staat is. Na de inspectie kan de schilder aan het werk gaan. Door zijn jaren ervaring en grote vakkennis weet hij precies te realiseren wat u wenst. Zo geniet u nog jaren van een prachtig resultaat in Leek.

Een prachtige wandafwerking in Leek

Heeft u hulp nodig bij een wandafwerking? Ook dan staan wij voor u klaar. Met bijvoorbeeld stucwerk geeft u uw muren een prachtige uitstraling in Leek. Stucwerk is niet voor niks zo populair tegenwoordig. Het is namelijk een mooie, duurzame en snelle manier van wandafwerking. Stucwerk kunnen wij op vrijwel iedere ondergrond verwezenlijken. Het is makkelijk te reinigen en zorgt voor een naadloze afwerking. Voor welke kleur kiest u? Benader ons snel en geef uw wensen en eisen wat betreft de wandafwerking aan ons door.

Glas op maat

Naast schilderwerken en wandafwerking helpt ons schildersbedrijf ook bij het zetten van glas. Gaat u voor enkelglas of dubbelglas? Wij zorgen ervoor dat alles perfect op maat wordt gemaakt en gezet. Tevens kunt u onze glazenzetter inzetten wanneer uw glazen of kozijnen moeten worden gerepareerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen.

Bel of mail onze schilder vanuit Leek

Met de hulp van onze schilder kunt u genieten van een uitstekende service en echt vakmanschap. Hij kan uw wanden ook perfect afwerken met stucwerk. Bel ons voor een afspraak via 06-21888734 of mail naar info@kramerschildersbedrijf.nl. U kunt op ons schildersbedrijf rekenen bij de uitvoering van schilderwerken, glaszetten en wandafwerking in Leek.