Voor al uw schilderwerken en stucwerk in Marum

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder in Marum? Schakel dan Kramer Schildersbedrijf in. Kramer Schildersbedrijf onderscheidt zich niet alleen door hoogstaande kwaliteit. Bij ons staat namelijk ook het contact en de persoonlijke band met de klant centraal. Naast schilderwerken in Marum kunnen wij ook airless spuiten, houtrot reparatie, wandafwerking en decoratief stucwerk verrichten. Wilt u onze schilder inschakelen? Bel 06-21888734 en wij komen naar Marum toe!

Onze schilderwerken

Uiteraard bent u voor al uw schilderwerken bij onze schilder aan het juiste adres. Wij kijken samen met u naar wat gedaan moet worden. Is er sprake van achterstallig onderhoud? Ons schildersbedrijf werkt het weg. Moeten er verouderde verflagen afgekrabd worden? Laat dat maar aan onze schilder over. Moet het schilderwerk houtrotvrij gemaakt worden? Is de kit, stopverf of plamuur nog goed? Voor al deze zaken hebben de schilders van Kramer Schildersbedrijf direct een oplossing. Kortom, wij zijn uw complete binnen- en buitenschilder. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Neem direct contact met ons op vanuit Marum.

Mogelijkheden met stucwerk in Marum

Stucwerk is de laatste jaren enorm populair geworden. Met name in nieuwbouwwoningen en utiliteitsbouw wordt deze manier van plafond- en wandafwerking veel gebruikt. Het staat bekend als een snelle, duurzame en mooie manier om een ruwe muur mee af te werken. Via ons schildersbedrijf kunt u ook spackwerk kiezen als stucwerk. Deze soort wandafwerking is verwerkbaar op praktisch elke ondergrond. Spackwerk heeft een naadloze afwerking, is goed afwasbaar en is bijna in elke gewenste kleur leverbaar. Naast het realiseren van mooie wandafwerking, repareren wij ook beschadigingen aan uw stucwerk, zoals scheuren. Wat mag onze schilder voor u betekenen?

Waarom kiezen voor ons schildersbedrijf?

Kramer Schildersbedrijf is gevestigd te Leek in Groningen en verricht sinds 1994 allerhande diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze schilder heeft zich weten te specialiseren in binnen- en buitenschilderwerk, glaszetten en wandafwerking, zoals stucwerk, spackspuiten en glasvezel plakken. Verder staan wij bekend om de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Optimale service
  • Perfecte afwerking
  • Vakkundige werkwijze
  • Persoonlijke benadering

Schakel onze schilder direct in voor schilderwerken, stucwerk of andere wandafwerking in Marum.

Contact met ons schildersbedrijf in Marum

Heeft u in Marum interesse in de diensten van onze schilder? Schakel Kramer Schildersbedrijf in via telefoonnummer 06-21888734, stuur een mail naar info@kramerschildersbedrijf.nl of vul ons online contactformulier in. Dan komt onze schilder direct naar Marum om voor prachtige schilderwerken, vakkundig stucwerk of een andere aantrekkelijke wandafwerking.