Voor al uw schilderwerken en stucwerk in Norg

Heeft u behoefte aan een ervaren schilder in Norg? Kramer Schildersbedrijf is uw professionele partner. Naast schilderwerken in Norg kunnen wij ook airless spuiten, houtrot reparatie en decoratief stucwerk verrichten. Kramer Schildersbedrijf biedt een zeer hoogstaande kwaliteit. Daarnaast staat het contact en de persoonlijke band met de klant bij ons centraal. U kunt ons inschakelen voor schilderwerken, stucwerk en andere soorten professionele wandafwerking. Wat mag onze schilder voor u betekenen? Bel naar 06-21888734 en wij verrichten onze diensten in Norg!

Verschillende soorten schilderwerken

Bij onze schilder bent u voor al uw schilderwerken aan het juiste adres. Wij horen graag wat er precies gedaan moet worden. Kijkt u tegen achterstallig onderhoud aan? Ons schildersbedrijf biedt de oplossing. Ziet u verouderde verflagen zitten? Onze schilder krabt deze zorgvuldig weg en voorziet de wand of het plafond van nieuwe verf. Wilt u uw schilderwerk houtrotvrij hebben? Wilt u weten of de kit, stopverf of plamuur nog goed is? De vakmensen van Kramer Schildersbedrijf helpen op al deze vlakken. Heeft u ook behoefte aan deze veelzijdige binnen- en buitenschilder? Schakel ons direct in voor uw klus in Norg.

Wat wenst u aan stucwerk in Norg?

Stucwerk is, zeker in de nieuw- en utiliteitsbouw, de laatste jaren enorm populair geworden. Bent u benieuwd naar de laatste trends en mogelijkheden van deze plafond- en wandafwerking? Wij informeren u graag. Stucwerk, zoals spackwerk, is een snelle, duurzame en mooie manier om een ruwe muur mee af te werken. Wat fijn is aan deze soort wandafwerking, is dat het verwerkbaar is op praktisch elke ondergrond. Verder geniet u van een naadloze afwerking, is uw wand goed afwasbaar en kunt u kiezen uit bijna elke kleur. Wilt u dat wij nieuwe wandafwerking bij u realiseren, of wenst u ons in te schakelen voor het repareren van beschadigingen aan uw stucwerk, zoals scheuren? Geef het door aan onze schilder.

Voordelen van ons schildersbedrijf

Kramer Schildersbedrijf verricht sinds 1994 allerhande diensten voor zowel particulieren als bedrijven en is gevestigd te Leek in Groningen. Onze schilder is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, glaszetten en wandafwerking, zoals spackspuiten en glasvezel plakken. Verder bieden wij u de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Optimale service
  • Perfecte afwerking
  • Vakkundige werkwijze
  • Persoonlijke benadering

Kortom, wij zijn uw professionele partner voor uw schilderwerken, stucwerk en andere wandafwerking in Norg.

Contact met onze schilder in Norg

Wenst u in Norg de diensten van ons schildersbedrijf in te schakelen? U bereikt Kramer Schildersbedrijf via 06-21888734, door te mailen naar info@kramerschildersbedrijf.nl of vul ons online contactformulier in. Onze schilder voorziet uw woning of bedrijfspand in Norg graag van mooie schilderwerken, vakkundig stucwerk of een andere aantrekkelijke wandafwerking.