De diensten van onze schilder


Bent u in de omgeving van Leek op zoek naar een vakkundige schilder? Bij Kramer Schildersbedrijf bent u aan het juiste adres. Het bedrijf is in 1994 opgericht en sindsdien verantwoordelijk voor allerlei diensten op het gebied van schilderen, wandafwerking en glaszetten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op een vakkundige aanpak en echte kwaliteit. Wenst u meer te weten te komen over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan snel contact op met onze schilder.

Hulp van de schilder

Onze schilder helpt u graag bij de uitvoering van allerhande schilderwerken. Wilt u uw interieur een frisse uitstraling geven met een nieuwe kleur op de muur? Of kan de buitenkant van uw huis of pand wel een verfbeurt gebruiken? Wanneer u ons inschakelt voor het uitvoeren van schilderwerken, staan uw wensen en eisen centraal. Voordat wij bij u aan de slag gaan, luisteren wij naar uw ideeën op het gebied van het schilderwerk. Alleen op deze manier kunnen wij het beste resultaat realiseren. Benader ons daarom snel en geef uw wensen aan ons door.

Een grondige inspectie

Voordat wij aan de slag gaan met het schilderwerk, is het van belang om een grondige inspectie uit te voeren. Tijdens deze inspectie wordt gecontroleerd wat de staat is van het huidige schilderwerk. Moet er bijvoorbeeld achterstallig onderhoud worden weggewerkt? Is het schilderwerk houtrotvrij? En is de kit, plamuur of stopverf nog goed? De schilder inspecteert ieder detail met zijn vakkundig oog. Op basis van deze inspectie bekijken wij wat er moet worden gedaan. Wilt u ons schildersbedrijf ook inschakelen? Dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs om uw situatie te inspecteren.

Wat ons schildersbedrijf nog meer doet

Ons schildersbedrijf kan naast het uitvoeren van schilderwerk ook worden ingezet bij wandafwerking en glaszetten. Bij al deze diensten staat kwaliteit en service centraal. Daarnaast is voor Schildersbedrijf Kramer, een eenmanszaak, het contact en de persoonlijke band met de klant heel belangrijk. Al onze diensten worden op maat gerealiseerd. Neem snel contact op via onderstaande gegevens voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact met de schilder

Wilt u ook profiteren van het vakmanschap van onze schilder? Of wenst u ons in te schakelen bij het zetten van glas of wandafwerking? Benader dan direct ons schildersbedrijf via 06-21888734 of mail naar info@kramerschildersbedrijf.nl. Onze schilder helpt u graag met diverse werkzaamheden.