De diensten van ons schildersbedrijf

Zoekt u in de omgeving van Leek naar een schildersbedrijf dat u helpt bij verschillende diensten? Kramer Schildersbedrijf staat graag voor u klaar. Ons bedrijf is in 1994 opgericht en sindsdien staan wij bekend als een echte specialist op het gebied van schilderen, wandafwerking en glaszetten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons inschakelen wanneer zij vakkundige hulp nodig hebben bij deze diensten. Voor meer informatie of een afspraak neemt u direct contact op met ons schildersbedrijf.

Schilderwerk op maat

Onze schilder staat voor u klaar bij de uitvoering van allerhande schilderwerken. Wenst u uw interieur op te frissen met een mooie, nieuwe kleur op de muur? Of is de buitenkant van uw bedrijf of woning toe aan een verfbeurt? U kunt op ons vakmanschap rekenen. Bij al ons schilderwerk zijn uw wensen en eisen heel belangrijk. Met deze reden gaan wij voor de uitvoering met u in gesprek. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw ideeën op het gebied van het schilderwerk. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij bij u het beste resultaat verwezenlijken. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Een grondige inspectie door ons schildersbedrijf

Voorafgaand aan onze werkzaamheden, zullen wij naast een gesprek ook een grondige inspectie uitvoeren. Met deze inspectie willen wij de huidige staat van het schilderwerk controleren en inventariseren. Moeten wij bijvoorbeeld achterstallig onderhoud wegwerken? Is het schilderwerk vrij van houtrot? En is de kit, plamuur of stopverf nog goed? Ieder detail wordt vakkundig gecontroleerd door onze schilder. Na deze inspectie weten we precies waar we aan toe zijn en wat er moet worden gedaan. Laat onze schilder zo snel mogelijk langskomen voor een grondige inspectie.

Wat onze schilder nog meer doet

Naast schilderwerk kunt u onze vakman ook inzetten bij wandafwerking en glaszetten. Kwaliteit en service staan bij deze werkzaamheden centraal. Tevens is het contact en de persoonlijke band met onze klant heel belangrijk voor ons schildersbedrijf. Op deze manier kunnen wij al onze diensten op maat realiseren. Neem snel contact op via onderstaande gegevens voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op met ons schildersbedrijf

Wilt u ook genieten van de vakkundige aanpak van ons schildersbedrijf? Of wilt u ons inschakelen bij het zetten van glas of wandafwerking? Bel ons direct via 06-21888734 of mail naar info@kramerschildersbedrijf.nl. Wij staan als schildersbedrijf graag voor u klaar met onze diensten.