Uw vakman bij schilderwerken

Wenst u vakkundige hulp van een schildersbedrijf bij de uitvoering van schilderwerken? Bij schilderwerk kunt u op Kramer Schildersbedrijf rekenen. Wij zijn namelijk al sinds 1994 specialist op het gebied van schilderen, wandafwerking en glaszetten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen op ons rekenen wanneer zij hulp kunnen gebruiken bij de uitvoering van deze werkzaamheden. Neem snel contact met ons op als u meer informatie wenst over onze aanpak of wanneer u direct een afspraak wilt maken voor schilderwerken bij uw woning of pand.

Uw schilderwerken op maat

U kunt bij de uitvoering van diverse schilderwerken rekenen op het vakmanschap van onze schilder. Hij weet uw interieur op te frissen met een nieuwe frisse kleur op de muur. Of hij knapt de buitenkant van uw woning of pand op met een strakke verfbeurt. Bij het uitvoeren van het schilderwerk vinden wij uw wensen en eisen heel belangrijk. Daarom gaan wij vooraf een gesprek met u aan. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw ideeën op het gebied van het schilderwerk. Met persoonlijk contact en een gesprek kunnen wij het beste resultaat bij u verwezenlijken. Benader ons daarom snel en stel ons op de hoogte van uw wensen.

Een grondige controle vooraf

Voordat wij bij u aan de slag gaan, zullen wij eerst een grondige inspectie bij u uitvoeren. Tijdens deze inspectie wordt de huidige staat van uw schilderwerk gecontroleerd. We kijken bijvoorbeeld of er nog achterstallig onderhoud moet worden weggewerkt, controleren of het schilderwerk vrij is van houtrot en inspecteren of de kit, plamuur of stopverf nog goed is. Wij controleren de schilderwerken op ieder punt. Na afloop weten we precies wat nog gedaan moet worden. Maak snel een afspraak voor zo’n grondige inspectie.

Wandafwerking en glaszetten

Wij verzorgen niet alleen uw schilderwerk. Ook bij wandafwerking en glaszetten zijn wij uw partner. Bij al onze werkzaamheden staat een goede kwaliteit en service centraal. Daarnaast onderhouden wij persoonlijk contact met onze klanten. Op deze manier kunnen wij onze diensten op maat realiseren. Benader ons via onderstaande gegevens voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Benader ons voor vakkundige schilderwerken

Wilt u ons ook inschakelen voor het uitvoeren van schilderwerken? Of wilt u onze vakman inzetten bij wandafwerking? Neem contact op via telefoonnummer 06-21888734 of mail naar info@kramerschildersbedrijf.nl. Wij willen graag prachtige schilderwerken bij u realiseren, waar u nog jaren plezier van heeft.