Uw specialist in stucwerk

Wilt u een ervaren en vakkundige specialist in stucwerk inschakelen? Dan bent u bij Kramer Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij komen uw woning of bedrijfspand graag voorzien van prachtig spuitwerk, spackwerk, spachtelputz of glasvezel. Onze aanpak staat niet alleen bekend om de hoogstaande kwaliteit, maar ook om de goede, persoonlijke band met onze klanten. Bij ons staan uw wensen centraal. Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen. Bel 06-21888734 als u perfect stucwerk wenst.

Diverse soorten stucwerk

Het kan u niet ontgaan zijn dat vakkundig aangebracht stucwerk, zoals spachtelputz of glasvezel, de laatste jaren steeds populairder wordt. Wij begrijpen deze populariteit heel goed. Deze vorm van wandafwerking is namelijk leverbaar in vrijwel elke kleur. Ook kan het verwerkt worden op praktisch elke ondergrond. Een ander groot voordeel is dat, als wij een wand stucen, wij deze voorzien van een naadloze afwerking. Tot slot is elke wandafwerking die wij aanbrengen, zoals spuitwerk, spack, spachtelputz of glasvezel, zeer goed afwasbaar. Kortom, laat ons uw woning of bedrijfspand voorzien van een snelle, duurzame en mooie oplossing voor uw muren.

Wat wij nog meer doen

Wist u dat wij voor meer in te schakelen zijn dan enkel het realiseren van strakke wandafwerking? Zo zijn wij ook uw partner voor het repareren van uw muren. Constateert u beschadigingen, waaronder scheuren? Wij komen uw wanden graag vakkundig en zorgvuldig repareren. Hierbij volbrengen wij elke taak van A tot Z. Dit is mogelijk omdat wij functioneren als veelzijdig schildersbedrijf. Naast het aanbrengen van stucwerk, kunnen wij ook uw schilderwerken verzorgen. Zo kunnen wij nieuwe verf aanbrengen, verouderde verflagen afkrabben en uw schilderwerk houtrotvrij maken. Wat mogen wij voor u betekenen?

Onze 5 kernwaarden

Kramer Schildersbedrijf is al sinds 1994, voor zowel particulieren als bedrijven, actief in de schildersbranche. Wij bieden passende en betaalbare oplossingen op het gebied van schilderwerken, wandafwerking en beglazing. Wat zijn uw wensen voor wandafwerking? Als wij bij u mogen stucen, dan geniet u onze 5 kernwaarden:

  • Prima kwaliteit
  • Optimale service
  • Perfecte afwerking
  • Professionele aanpak
  • Persoonlijke benadering

Wilt u ook geniet van onze professionele werkwijze? Schakel ons direct in voor het verzorgen van uw gewenste stuc- en spuitwerk.

Schakel ons in voor strak stucwerk

Wenst u een ervaren specialist voor het realiseren van prachtig stucwerk in te schakelen? Bij Kramer Schildersbedrijf bent u aan het juiste adres. Schakel deze ervaren, vakkundige en betrouwbare partner in door te bellen naar 06-21888734, te mailen naar info@kramerschildersbedrijf.nl of vul ons online contactformulier in. Onze schilder voorziet uw woning of bedrijfspand graag van perfect stucwerk.