Uw specialist in wandafwerking

Bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren specialist in wandafwerking? Wij voorzien uw woning of bedrijfspand graag van uw gewenste stucwerk, spuitwerk, spack, spachtelputz of glasvezel. Kramer Schildersbedrijf levert u niet alleen een hoogstaande kwaliteit. Zo herkent u onze aanpak ook aan onze goede, persoonlijke band met onze klanten. Uw wensen staan bij ons centraal. Wat mogen wij voor u betekenen? Bel naar 06-21888734 en wij verzorgen graag uw wandafwerking.

Verschillende soorten wandafwerking

Het is u wellicht opgevallen dat een professionele wandafwerking, zoals stucwerk of glasvezel, de laatste jaren zeer populair is geworden. Deze populariteit is niet zo vreemd. Zo is stucwerk leverbaar in vrijwel elke kleur. Ook is het verwerkbaar op praktisch elke soort ondergrond. Een ander belangrijk voordeel is dat wij stucwerk aan kunnen brengen met een naadloze afwerking. Tot slot is stucwerk, spuitwerk, spack, spachtelputz of glasvezel zeer goed afwasbaar. Kortom, laat ons bij u langskomen en wij voorzien uw woning of bedrijfspand van een snelle, duurzame en mooie oplossing om uw muren mee af te werken.

Onze andere diensten

Naast dat wij uw pand graag voorzien van compleet nieuw stucwerk, kunt u ons ook inschakelen voor het repareren van uw muren of plafonds. Heeft u beschadigingen geconstateerd aan uw muren of plafonds, zoals scheuren? Laat ons deze dan vakkundig en zorgvuldig repareren. Wij pakken klussen van A tot Z op. Omdat wij functioneren als volledig schildersbedrijf, zijn wij niet alleen in te schakelen voor het verzorgen van wandafwerking, maar kunnen wij ook uw schilderwerken oppakken. Zo kunnen wij verouderde verflagen afkrabben, uw schilderwerk houtrotvrij maken en nieuwe verf aanbrengen. Wat wenst u van ons?

Onze aanpak samengevat

Kramer Schildersbedrijf helpt al sinds 1994 zowel particulieren als bedrijven aan oplossingen in schilderwerken, stucwerk en beglazing. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Als u ons inschakelt voor het plakken van glasvezel, het aanbrengen van stucwerk of het spuiten van spack, geniet u van vele voordelen, zoals:

  • Prima kwaliteit
  • Optimale service
  • Perfecte afwerking
  • Professionele aanpak
  • Persoonlijke benadering

Bent u overtuigd van onze diensten en voordelen? Schakel deze professionele partner direct in voor uw spuit- en stucwerk.

Laat ons uw wandafwerking verzorgen

Wenst u een specialist in te schakelen voor het realiseren van prachtige wandafwerking? U heeft in Kramer Schildersbedrijf uw ervaren, vakkundige en betrouwbare partner gevonden. Bel direct naar telefoonnummer 06-21888734, stuur een mail naar e-mailadres info@kramerschildersbedrijf.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Onze schilder voorziet uw woning of bedrijfspand graag van een perfecte wandafwerking.